Elérhetőségeink:

Iroda: 2400 Dunaújváros, Vasmű út 53. fszt. 1.

Posta: 2400 Dunaújváros, Ezüstfenyő u. 4.

 

e-mail: info@dunabiztos.hu

Tel: 25/282-806

Fax: 25/421-459

 

...több mint 20 éve Ügyfeleinkért

You are here: Címlap Magunkról

Üdvözöljük oldalunkon

A DUNABIZTOS Biztosítási Alkusz Kft 1997-ben, Dunaújvárosban alapított, biztosításközvetítésre, biztosítási tanácsadásra szakosodott társaság.

Az alapítás óta tagjai vagyunk a Független Biztosítás Alkuszok Magyarországi Szövetségének.  A biztosítási alkusz  a biztosított felet képviseli, míg a biztosítási ügynök a biztosító társaságot. A független biztosítási alkusz egyetlen biztosító társaságnál sem kötelezi el magát, célja az Ügyfél érdekeinek a képviselete.
A DUNABIZTOS Biztosítási Alkusz Kft 1997-ben, Dunaújvárosban alapított, biztosításközvetítésre, biztosítási tanácsadásra szakosodott társaság.
Az alapítás óta tagjai vagyunk a Független Biztosítás Alkuszok Magyarországi Szövetségének.
A hazai biztosító társaságokkal szerződve, az ország egész területén, valamennyi biztosítási módozatot érintő összehasonlító, szakmai elemző, véleményező tanácsadást végzünk. Munkánk során nagy figyelmet fordítunk partnereink igényének maximális kielégítésére, a kockázati tényezők korrekt meghatározására, mindent elkövetünk az optimális biztosítási díj elérése érdekében.
A munkatársak szakmai ismereteinek, tapasztalatainak jóvoltából tevékenységünk átfogja a vállalati vagyonbiztosítások (vállalati vagyon- és felelősség-biztosítás, gépjármű-biztosítások – GFB, casco), a személybiztosítások, valamint a lakossági biztosítások teljes körét.
Megbízóink nálunk bármely magyarországi biztosító termékét kiválaszthatják, nem kell az egyes biztosító társaságokat külön-külön felkeresni.
Szolgáltatásaink a következők
Megbízóink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk, mely magába fogalja:
  • a kockázatfelmérést és kockázatelemzést,
  • a döntéselőkészítést, azaz a biztosítók ajánlatainak elemzését,mely során összevetjük a biztosítók által nyújtott szolgáltatásokat és díjtételeket
  • az ügyfél által választott biztosítás létrehozását, a szerződés megkötését.
  • a meglévő biztosítási szerződések felülvizsgálatát, szükség esetén azok kiegészítését, illetve módosítását,
  • a biztosítók közötti tendereztetést,
  • Kár esetén tanácsadást, segítséget nyújtunk ügyfeleinknek.
Tevékenységünk az "egyszerű" utasbiztosítások közvetítésétől, komplett vállalatok teljeskörű vagyonbiztosításának kezeléséig, a biztosítási piac teljes palettáját magában foglalja.
Keressen minket bizalommal, segítünk dönteni!

 

Nyomtatás PDF

Copyright © Dunabiztos Kft. 2018

Template by Joomla Themes & dla diabetyka.